AD Media Podcast

AD Media Podcast โดย AD

AD

TV-columniste Angela de Jong en verslaggevers Dennis Jansen en Mark den Blanken bespreken wekelijks zaken in de mediawereld. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

ฟังตอนสุดท้าย:

In deze podcast word je in een half uur bijgepraat over het Eurovisie Songfestival. Joost Klein boekt al lange tijd groot succes met Europapa. In Nederland wordt het meegezongen van scholen tot verzorgingstehuizen. En ook over de landsgrenzen is hij populair. 'Joost Klein wordt bij het publiek nummer 1.'

Europapa is zo populair dat er al diverse parodieën op zijn gemaakt. Het panel onder leiding van presentator Manuel Venderbos en bestaande uit verslaggevers Alexander van Eenennaam en Mark den Blanken duidt het succes van het liedje. Ook komt Joost Klein zelf aan het woord. Zijn optredens in Amsterdam en Stockholm worden besproken.

Bij de bookmakers doet Nederland het uitstekend. Op dit moment is Joost Klein op een derde plek terug te vinden. Concurrentie krijgt hij van respectievelijk Zwitserland en Kroatië. Daarnaast doen ook Italië en Oekraïne het goed bij de wedkantoren. Al is er nog een dark horse te vinden tussen de liedjes.

Welke dat is hoor je in de tweede Eurovisie Songfestival special van de AD Media Podcast. Luisteren dus! Elke dinsdag vind je een reguliere aflevering van de AD Media Podcast in je favoriete podcastapp. Al onze podcasts vind je terug via www.ad.nl/podcasts.


Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

ตอนก่อนหน้า

 • 188 - E2: AD Songfestival Special II: 'Joost Klein wordt bij het publiek nummer 1!' 
  Sat, 20 Apr 2024
 • 187 - S9E15: ‘Je mag bij Vandaag Inside alles zeggen, behalve tegen Johan Derksen!’ 
  Tue, 16 Apr 2024
 • 186 - S9E14: 'Angela de Jong: 'Sorry jongens, ik heb keihard tegen jullie gelogen!’ 
  Tue, 09 Apr 2024
 • 185 - S9E13: 'WNL-baas Bert Huisjes wordt nu ook beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en niet door de minste' 
  Tue, 02 Apr 2024
 • 184 - S9E12: 'Hélène Hendriks moet met haar vuist op tafel slaan voor een fatsoenlijk programma!' 
  Tue, 26 Mar 2024
ตอนมากแค่ไหน

ไทยพอดคาสต์มากขึ้น - รายการทีวีและภาพยนตร์

พอดคาสต์ต่างประเทศมากขึ้น - รายการทีวีและภาพยนตร์

เลือกประเภท Podcast