Det, vi taler om

Det, vi taler om โดย B.T.

B.T.

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

ฟังตอนสุดท้าย:

“Det er et tegn på, at der selvfølgelig har været nogle ubehagelige episoder, som bliver belyst nu, men vi har også et hav af elever, som har en fantastisk oplevelse.” Er Kronprinsen tonedøv eller privilegieblind, når han omtaler en voldskultur gennem årtier som “episoder”? Og hvordan kan man tale om alle de elever, der har haft det a-okay, når det handler om de stakler, der blev voldtaget, tæsket eller var udsat for seksuelle overgreb? Panelet talte også om den hemmelige fyring af Jon Stephensen - og den endnu mere mystiske sag omkring ejendomsmægler Jesper Nielsen. Hvad fanden er der foregået på d’angleterre? Og hvorfor er så mange af hans butikker blevet udsat for hærværk? I panelet sad, debattør og radiovært, Anne Kirstine Cramon, Tv producent Thomas Heurlin og teaterredaktør, Jakob Steen Olsen Nicklas Larsen producerede Ditte Okman var vært See omnystudio.com/listener for privacy information.

ตอนก่อนหน้า

 • 1101 - Den kulørte time: Kronprinsen om Herlufsholm, den mystiske sag om Jesper Nielsen og hemmelig fyring af Jon Stephensen 
  Fri, 24 Jun 2022
 • 1100 - Den kontante time: Pless-nyt, mink-galore og Jonas stopper på B.T. 
  Fri, 24 Jun 2022
 • 1099 - Den, vi taler om: Uffe Ellemann-Jensen 
  Wed, 22 Jun 2022
 • 1098 - Den kulørte time: Kongehuset i shitstorm og LA mødes med højredrejet Kendis-guru 
  Fri, 17 Jun 2022
 • 1097 - Den kontante time: Sofie Linde og Per Zeidlers gangbang 
  Fri, 17 Jun 2022
ตอนมากแค่ไหน

ไทยพอดคาสต์มากขึ้น - %()s

พอดคาสต์ต่างประเทศมากขึ้น -

เลือกประเภท Podcast