Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Marc-Marie & Aaf Vinden Iets โดย Marc-Marie & Aaf

Marc-Marie & Aaf

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius nemen werkelijk niks voor lief. Ze verwonderen zich als theatermakers en schrijvers over alledaagse zaken, waarvan de gewone man zich zelden afvraagt of hij er überhaupt een mening over heeft: van bakfiets tot airfryer en alles daartussen in. Waarom is de OV-chipkaart geel? Wat is het lelijkste strand van Nederland? En hoe zit het met de humor van Willem-Alexander? Tussendoor wordt er geroddeld en luisteraars uit de brandt (met 'dt') geholpen. Maar het draait uiteindelijk allemaal om hun eindoordeel: de recensie.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

หมวดหมู่: ตลก เบาสมอง

ฟังตอนสุดท้าย:

Aaf is er jarenlang aan verslaafd geweest en Marc-Marie kent deze neiging ook, maar dan bij een soortgelijke website. Het spel Fundabingo wordt besproken, net als de mogelijkheid om dat ooit te winnen, en ook behandelen we de belangrijke vraag: ‘Hoe lang mag een makelaar zijn?’ In Amsterdam noemen ze een kelder een souterrain, waarom nemen makelaars de moeite om foto’s te maken, wat is een Funda-makeover: dat soort kwesties passeren de revue.

Verder nemen we als blad nu de Esquire door, het officiële laatste nummer, met daaruit voortkomend de vraag of mannennagellak nog kan. Aan het eind het probleem van een luisteraarster die dolgraag wil samenwonen met haar geliefde maar even niet ziet hoe dat zou kunnen. En dan drie weken podcastvakantie: tot erna! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

ตอนก่อนหน้า

 • 32 - Funda 
  Sat, 17 Jul 2021 - 0h
 • 31 - Auto's 
  Sat, 10 Jul 2021 - 0h
 • 30 - Stewards & Stewardessen 
  Sat, 03 Jul 2021 - 0h
 • 29 - Het heelal 
  Sat, 26 Jun 2021 - 0h
 • 28 - Televisie 
  Sat, 19 Jun 2021 - 0h
ตอนมากแค่ไหน

ไทยพอดคาสต์มากขึ้น - ตลก เบาสมอง

พอดคาสต์ต่างประเทศมากขึ้น - ตลก เบาสมอง

เลือกประเภท Podcast