AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast โดย Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit.

Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 

ฟังตอนสุดท้าย:

Een relletje in het Franse team. Wijnaldum terug bij Oranje, maar hoe goed is hij al? De beste positie voor Geertruida. Advocaat stopt bij ADO Den Haag en zorgen in Arnhem. Het zijn onderwerpen in de AD Voetbalpodcast met Mikos Gouka en Etienne Verhoeff.

De Franse ploeg staat bekend om zijn akkefietjes. Ook in de aanloop naar het duel met Nederland lijkt er gedoe. Inzet is de aanvoerdersband. Mbappé is benoemd tot aanvoerder, maar Griezmann zou die ook graag zijn geworden volgens Franse media. ‘Mbappé is momenteel de beste speler ter wereld. Die maak je dan aanvoerder als trainer', reageert Gouka. 'Maradonna was dat bijvoorbeeld ook. Sommige spelers zijn van zo’n buitencategorie zoals Cruyff en Gullit dat ze de leiding hebben. Mbappé moest bij PSG met die Zuid-Amerikaans enclave ook zijn plek verdienen, maar daar hebben ze ook voor hem gekozen.’

Bij Oranje gaat het in de voorbereiding een stuk gemoedelijker. Wijnaldum keerde terug bij de selectie en een aantal spelers kan zijn debuut maken in Oranje. Bijvoorbeeld Geertruida als rechtsback. Die treft dan Mbappé als directe tegenstander. ‘Is wel gelijk een goede test. Als hij het goed is, is Geertruida gelijk 15 miljoen extra waard op de transfermarkt. Rechtsback is wel zijn beste positie denk ik. Hij heeft bij Feyenoord op drie plekken gestaan. Defensieve middenvelder, vond ik het minst. Centraal achterin. Dat is ook goed de opbouw van achteruit, maar als rechtsback kan hij ook inschuiven als extra middenvelder. Dat is wel een wapen.’

Beluister de hele AD Voetbalpodcast via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

ตอนก่อนหน้า

 • 598 - S5E202: 'Franse middenveld is een goede test voor Wijnaldum' 
  Wed, 22 Mar 2023
 • 597 - S5E201: 'Schoonmaak bij Ajax is begonnen en dat moet ook' 
  Tue, 21 Mar 2023
 • 596 - S5E200: 'Wegvallen De Jong is fikse tegenvaller voor Koeman' 
  Mon, 20 Mar 2023
 • 595 - S5E199: 'Bij Ajax is iets geknakt, dit geeft Feyenoord niet meer weg' 
  Sun, 19 Mar 2023
 • 594 - S5E198: Willem van Hanegem looft Santiágo Giménez: ‘Hij kan Feyenoord een heleboel miljoenen opleveren’ 
  Fri, 17 Mar 2023
ตอนมากแค่ไหน

ไทยพอดคาสต์มากขึ้น -

พอดคาสต์ต่างประเทศมากขึ้น -

เลือกประเภท Podcast